Dăm startul la cursa generozității ca în fiecare an! Toți spiridușii Fly High se transformă în îngerași de acum și până pe 12 decembrie! ? Ei aleg să dăruiescă bucurie marca #sharingchristmasjoy, celor 50 de copii de la Ciocănești.

Vrei să fii și tu îngeraș pentru un copil și să vii cu noi la cursa generozității?

Dacă răspunsul tău e da, iată cum te poți implica!

  1. Pregătește cu familia ta o decorațiune pentru Fly High Angel Tree! ?(îl găsiți de mâine după-amiază în curte). Ne e dor de voi si de petrecerile noastre de Crăciun. Și dacă anul acesta nu ne putem strânge laolaltă, ne dorim tare mult să facem ÎMPREUNĂ bradul de Crăciun și astfel să păstrăm spiritul comunității noastre, exact ca la petrecerile din anii trecuți!
  2. Vino la sediul nostru, lasă decorațiunea în brad, iar tu și familia ta primiți un Angel Tag a unui copil care are nevoie de voi și deveniți astfel Familie Îngeraș!
  3. Pregătește în perioada 3 – 10 decembrie o cutie cu bunătăți și cadouri pentru fetița sau băiatul scris pe Angel Tag.
  4. Adu cutia la Fly până pe 10 decembrie sau și mai bine, vino cu noi la Ciocănești să le dăruim pe 12 decembrie. Dacă nu poți ajunge la sediul nostru în perioada aceasta, scrie-ne un mesaj și ne asigurăm că devii și tu un îngeraș pentru unul din cei 50 de copii pe care îi ajutăm împreună.

? Generozitatea e mai mult decât un TO DO pe lista de Crăciun, nu-i așa? Dăm o strigare către Îngerași dornici să fie alături de copii prin gesturi mărunte sau mai mari pe tot parcursul anului.