Cariere Fly High

Pentru că la Fly High avem planuri mari și idei grozave, suntem mereu deschiși să cunoaștem oameni talentați și pasionați, atât pentru limba engleză, cât și pentru limba germană pentru copii și adolescenți.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă plin de viață, dar profesionist, cu o echipă prietenoasă, unde copiii și adolescenții sunt iubiți și apreciați, trimite-ne cea mai bună versiune a CV-ului tău în limba engleză, alături de o scrisoare de intenție în care să ne spui cum te inspiră lucrul cu copiii și de ce vrei să faci parte din echipa noastră. Scrie-ne la office@flyhighromania.ro

Vei fi permanent instruit și mereu susținut de colegii tăi!

Posturi disponibile Fly High

Suntem o echipă cu multe idei și proiecte noi, mereu deschiși la colaborări.

Basic requirements:

 1. Passion for teaching
 2. Love for children
 3. Good teamwork and interpersonal skills
 4. Good communication skills in English
 5. Honest, trustworthy, and committed

Skill requirements:

 • Qualification: B.Ed or M.Ed
 • Fluent in speaking and writing English.
 • Minimum of 1 year of experience.
 • Strong subject knowledge.
 • Efficient delivery of a robust curriculum.
 • Engagement of today’s students with innovative learning experience.
 • An all-round approach to teaching and learning methodology for all levels of students in a class.
 • Working in collaboration with teachers and parents.
 • Regular monitoring of students’ progress.
 • Focus on application, hands on activities, involvement of class in discussions and reflection of the content transacted in class.
 • Effective assessment procedures to maintain desired outcomes. 
 • Basic computer and application skills.

Persoanele interesate pot trimite CV la adresa: office@flyhighromania.ro

Basic requirements:

 1. Passion for teaching
 2. Love for children
 3. Good teamwork and interpersonal Skills
 4. Good communication skills in German
 5. Honest, trustworthy, and committed

Skill requirements:

 • Qualification: B.Ed or M.Ed
 • Fluent in speaking and writing German
 • Minimum of 1 year of experience 
 • Strong subject knowledge.
 • Efficient delivery of a robust curriculum.
 • Engagement of today’s students with innovative learning experience.
 • An all-round approach to teaching and learning methodology for all levels of students in a class.
 • Working in collaboration with teachers and parents.
 • Regular monitoring of students’ progress 
 • Focus on application, hands on activities, involvement of class in discussions and reflection of the content transacted in class.
 • Effective assessment procedures to maintain desired outcomes. 
 • Basic computer and application skills

Persoanele interesate pot trimite CV la adresa: office@flyhighromania.ro

Testimoniale

“Experienta mea ca profesor de limba engleza la Fly High, a fost cat se poate de minunata. Am avut sansa de a lucra impreuna cu oameni foarte bine pregatiti, darnici si pasionati, care incearca sa schimbe educatia romaneasca intr-un mod inovator. Am invatat ca rolul unui profesor in viata unui elev este acela de a inspira si de a incuraja nu doar prin predarea unor lectii foarte bine pregatite, dar si prin alte metode cum ar fi: ascultarea problemelor si dorintelor copiilor, indrumarea lor si atitudinea prietenoasa. La Fly High, profesorii si elevii reprezinta o mare familie care impartaseste cunostiinte si multe zambete, in fiecare zi. Activitatile intreprinse sunt mereu amuzante si interactive pentru elevi, astfel incat dragostea lor pentru limba engleza sa nu dispara niciodata!”

Anita Statescu, București – fostă profesoară Fly High

„Heading into my experience at Fly High, I had little experience in regards to teaching the English language. However, a welcoming staff and classes of curious and joyful students made my time easy going. I truly believe I learned more than I taught at Fly High. The school provided an environment where I felt like I belonged and could both invest and be invested in despite the fact I was only there for a few months. As an international student, I was able to make connections from all over the world and see different aspects of the world through Fly High. I would not trade the experience for anything.”

Neeley Moore – English student at University of Tennessee, Knoxville Arts and Culture Editor at The Daily Beacon

“My experience at Fly High school was the most special experience I have ever had, I have learned to be more patient with kids. I’ve noticed that at Fly High school there is always creativity; kids could enlarge their sphere of knowledge with smart and funny methods. I have never felt that I was a stranger; I was surrounded by „my second family” in Romania. The last day we were surprised by a „Mini party” to thank us for our contribution at the summer program. I am especially grateful to the summer headmaster, Anisa and to all the team . It was a pleasure for me to work with such dedicated and talented people.”

Molka Chenoufi – 5th year Student, Faculté de médecine de Tunis

Vino și tu în echipa noastră Fly High!

Voluntari Fly High

Fly High este locul în care creăm contexte extraordinare alături de voluntari minunați! Și facem voluntariat pe bune! Pentru noi voluntariatul oferă tinerilor din Craiova oportunitatea să descopere lucruri noi despre ei, implicându-se în proiectele noastre educaționale și sociale cu copii și tineri într-o echipă internațională, dinamică și talentată. Scrie-ne la office@flyhighromania.ro, dacă și tu vrei să te implici în procesul de predare limba engleză pentru copii sau limba germană pentru copii.

Alexia
AlexiaVoluntar
Alexia
AlexiaVoluntar
Andreea
AndreeaVoluntar
Aris
ArisVoluntar
Clara
ClaraVoluntar
Clara
ClaraVoluntar
Claudia
ClaudiaVoluntar
David
DavidVoluntar
Dori
DoriVoluntar
Gabi
GabiVoluntar
Gabi
GabiVoluntar
Ianis
IanisVoluntar
Ioana
IoanaVoluntar
Iulia
IuliaVoluntar
Luca
LucaVoluntar
Margareta
MargaretaVoluntar
Marta
MartaVoluntar
Razvan
RazvanVoluntar
Sara
SaraVoluntar
Stefan
StefanVoluntar
Tudor
TudorVoluntar
Victoria
VictoriaVoluntar
Vlad
VladVoluntar
Alexa
AlexaVoluntar
Alexia
AlexiaVoluntar
Denis
DenisVoluntar
Eva
EvaVoluntar
Matia
MatiaVoluntar
Naomi
NaomiVoluntar
Andra
AndraVoluntar
Alexandra
AlexandraVoluntar

Testimoniale

 “I’m very happy to be here in Fly High because all the kids here are very energetic and they love sharing their culture with us, as well as the teachers, they have helped us to do the translation in communication with the kids. So this is a very good experience for me in Fly High this summer.”

Lucy Chan, Hongkong – AISEC Volunteer Fly High Summer 2019

„Mă simt atat de bine la Fly High, toți sunt atât de draguți, zâmbesc așa luminos..sincer! mă bucur că pot și eu să fac ceva pentru clubul asta (voluntariat), că pot să-i rasplatesc pentru cât de bine mă simt acolo! La Fly High, simt că scot tot ce-i mai bun din mine!.

Ianis, clasa a VII-a, Craiova - Voluntar Fly High Summer

“Incă de vara trecută, de când am fost pentru prima dată voluntar la Fly High Summer Camp mi-am propus că în anii de adolescență, dar și mai târziu, să aduc o schimbare în comunitate, începând cu cea locală. O astfel de oportunitate de voluntariat, alături de oameni minunați, cu un program bine stabilit și viziune, nu se ivește la tot pasul. De asemenea, lucrul cu oamenii, în special cu cei mici, este o aptitudine pe care am inceput să mi-o dezvolt în acest program. În concluzie, mi-aș dori foarte mult să pot lua parte la alte experiențe unice alături de Fly High.”

David Păducel, Craiova - Voluntar Fly High Summer

“Experiența mea cu Fly-High își are începutul în clasa a 10-a, atunci când mama mea m-a înscris pentru prima data la un atelier de conversație în limba engleză. În retrospectivă, aș putea spune că de atunci a început acea perioadă a mea specifică de dezvoltare, întrucât găsisem în sfârșit un mediu propice, deschis și provocator în care să cresc. M-am apropiat rapid de trainer-ii Fly-High, oameni frumoși alături de care am descoperit lucruri noi și am învățat să rămân într-o continuu proces de șlefuire, de formare prin implicare. Nu e vorba doar de abilitățile lingvistice pe care le-am dobândit, ci și de cele interpersonale. Mai târziu, odată cu voluntariatul în diferite proiecte pe care cei de la Club le derulau, am ajuns să lucrez și la capacitățile organizatorice, creative (precum la școala de vară Fly-High), să mă responsabilizez și să îmi descopăr valențe proprii care până atunci rămăseseră latente. Oportunitatea participării în școala de vară internațională din Marea Britanie mi-a deschis o lume nouă, nebănuită, pe care am îmbrățișat-o cu entuziasm și curiozitate, permițându-mi ca, doi ani mai târziu, să lucrez ca Residential Activity Leader în staff-ul Brooke House College Summer School. Această primă experiență profesională a constituit o mare provocare pentru mine, și deci implicit o ocazie semnificativă de învățare și familiarizare cu un mediu necunoscut până atunci. Mai mult decât atât, responsabiliățile aferente postului mi-au permis să-mi valorific potențialul, deschizându-mi astfel o lume de posibilități pe care nici nu le-aș fi ghicit înainte. În încheiere aș spune că, indiferent unde mă vor purta pașii, nu voi putea uita de unde am pornit.”

Alexa Traşcă, Craiova - Voluntar Fly High Summer

Vino și tu în echipa noastră de voluntari!