Comunitate

Dorința noastră este să facem diferența în viața copiilor, tinerilor, părinților lor și a comunității noastre. Vrem să avem un impact pozitiv asupra orașului nostru și să facem multe lucruri frumoase împreună.

Fly High inițiază proiecte pentru comunitatea noastră pentru a susține școli care au nevoie de ajutor sau cazuri sociale. Ne dorim să creștem împreună, într-un loc în care fiecare se implică într-un fel sau altul și dăruiește puțin din timpul său, energia sa, talentul său sau resursele sale.

Credem în oameni, în bunătate și generozitate și am avut întotdeauna alături de noi elevi, părinți și parteneri care au investit în proiectele organizate de Fly High. Vrem să vă mulțumim pentru susținere!

“Singuri putem face puțin; împreună putem face atât de multe!” – Hellen Keller

Iată proiectele Fly High în comunitate!

Life Education

Conferința internațională LIFE EDUCATION organizată de Fly High și Aproape de Tineri este un spațiu interactiv pentru profesori, educatori, părinți și tineri.

TEENterest

TEENterest este programul nostru din comunitate dedicat tinerilor din Craiova. Învățăm și creștem împreună!

Storyland

Storyland este proiectul nostru dedicat copiilor din Craiova. Aducem puțin din magia poveștilor în engleză și zâmbete largi pe fețele celor mici.

Responsabilitate Sociala & Donații

Acest program este inițiat de Fly High și dedicat susținerii celor care au nevoie de ajutor din comunitatea noastră.

Archival < 2019

Avem o mulțime de proiecte în comunitate pe care le-am implementat cu ajutorul elevilor și părinților Fly High de-a lungul celor zece ani de activitate.

Responsabilitate Sociala & Donatii

An error option nam, ubique tempor hendrerit ad usu, paulo partiendo no mel. Sea dicunt lucilius eu, in wisi minim expetenda vix.