Ne bucurăm să te anunțăm că Fly High are un nou parteneriat! De luna aceasta, împreuna cu Ardor Muntenia, cea mai bună organizație de Debate din România, lansăm DebateX, cursuri online de argumentare și dezbateri dedicate adolescenților. 

Pe 27 octombrie dăm startul la noi grupe DebateX, modulul Beginner.

  • elemente de limbaj verbal, nonverbal și paraverbal esențiale unui discurs atractiv;
  • structura unui argument complet și convingător;
  • structura unei dezbateri, bazate pe gândire critică și interacțiune între două tabere cu idei și argumente opuse. Temele de dezbateri sunt diverse, de la drepturile elevilor, până la artă și sport sau bunul mers al societății, și sunt alese de elevi împreună cu trainerul.

La final de modul, elevii participă la o competiție de dezbateri online alături de colegii lor, exersând ceea ce au învățat în timpul sesiunilor alături de colegii lor de la celelalte grupe.

Cursurile sunt ghidate de trainerii noștri specialiști în dezbateri și au loc online, pe platforma Zoom. Cursurile vor avea loc în perioada 27 octombrie – 22 decembrie. Grupa de gimnaziu (clasele 6-8) va avea loc în fiecare marți între 10:00 – 11:30, iar grupa de liceu (clasele 9-12) în fiecare marți între 19:00 – 20:30. Pentru informații complete despre calendar și datele sesiunilor, te invităm să accesezi site-ul nostru: https://debatex.ro.

Deoarece ești cursant Fly High, beneficiezi de o reducere de 100 RON, astfel prețul total este 548 RON. Te rugăm să menționezi Fly High la secțiunea De unde ai aflat de DebateX? din formular. Pentru a te înscrie direct la grupa dorită, accesează acest link.

Pentru lămuriri suplimentare, contactează-ne la adresa debatex@ardor-muntenia.ro sau la numărul de telefon 0799744224. Ne găsești și pe Facebook și Instagram.

Te așteptăm cu drag la debate!