Dragă părinte sau elev,

Sperăm că 2020 te-a prins cu poftă de abilități și cunoștințe noi!

Luna aceasta, începem cursuri noi la debateX, pe 21 ianuarie. La modulul Beginner, ne concentrăm cel mai mult pe:

  • elemente de limbaj verbal, nonverbal și paraverbal esențiale unui discurs atractiv, exersate prin discursuri și dezbateri pe subiecte interesante pentru tine;
  • structura unui argument complet și convingător, exersată prin activități individuale și jocuri de echipă;
  • structura unei dezbateri, bazate pe gândire critică și interacțiune între două tabere cu idei și argumente opuse. Temele de dezbateri sunt diverse, de la drepturile elevilor, până la artă și sport sau bunul mers al societății, și sunt alese de elevi împreună cu trainerul.

La final de modul, organizăm o competiție de dezbateri online la care participă toți cursanții debateX, care exersează abilitățile nou dobândite și socializează online cu colegii și de ce nu, prietenii noi. Lcurul în echipă este una dintre abilitățile cele mai importante la debate.

Cursurile sunt ghidate de trainerii noștri specialiști în dezbateri și au loc online, pe platforma Zoom. Cursurile noi au loc în fiecare joi între 21 ianuarie – 1 aprilie, între 19:00 -20:30. Pentru informații complete despre calendar și datele sesiunilor, te invităm să accesezi site-ul nostru: https://www.debatex.ro/debate-beginner.

Deoarece ești cursant Fly High, beneficiezi de o reducere de 100 RON, astfel prețul total este 548 RON. Te rugăm să menționezi Fly High la secțiunea De unde ai aflat de DebateX? din formular. Pentru a te înscrie direct la grupa dorită, accesează acest link.

Pentru lămuriri suplimentare, contactează-ne la adresa debatex@ardor-muntenia.ro sau la numărul de telefon 0799744224. Ne găsești și pe Facebook și Instagram.

Te așteptăm cu drag la debate!