„Un EROU este acea persoana care își folosește darurile și abilitățile pentru a face o schimbare pozitivă în viața sa și pentru a avea impact pozitiv în viața altora”.

Ce este EROI?

EROI este proiectul Asociației Aproape de TINEri și Fly High, axat pe dezvoltarea persoanală a adolescenților între 12 și 15 ani și are loc în cadrul organizației și în diferite școli din Craiova. Programul este în prezent derulat de mai multe persoane care sunt pasionați de munca cu adolescenții și care cred în ceea ce promovează proiectul și își doresc o schimbare în comunitate.

Pentru a susține EROI, Fly High a adoptat programul în 2018 pentru elevii săi. Ne întâlnim o dată la două săptămâni și oricine este invitat să participe sau să devină voluntar. Este un curs gratuit de încurajare și clădire a încrederii în sine prin discuții, jocuri și timp de calitate.

Programul EROI este o metodă simplă și eficientă de construire a caracterului, dezvoltare a încrederii de sine și integrității pentru a ne susține adolescenții și comunitatea.

Îi provocăm pe Eroi să se uite cu atenție la ei înșiși și să creadă cu mai multă tărie în ceea ce sunt ei.

________________________________________________________________

Eroi @ Fly High

?️Prima întâlnire pe 17 octombrie 2020.

?Sâmbătă de la 17:00, o dată la două săptămâni.

?Participarea este gratuita.

?Pentru adolescenți în clasele VI-VII

?Str. Principatele Unite nr 14D, Craiova.

?Sună la 0768107300 pentru înscrieri.

?️Înscrierea până la 16 octombrie.

________________________________________________________________

Noi suntem foarte entuziasmați și abia așteptăm noua aventură!