FLY HIGH este de 5 ani Partener Addvantage al Consiliului Britanic pentru examenele Cambridge.

Înscrierile pentru Cambridge YLE  și A2 Key for Schools/ B1 Preliminary for Schools se fac între 20 ianuarie și 30 martie 2020 la sediul Fly High. Confirmarea înscrierii se face prin completarea unui formular și achitarea integrală a taxei de înscriere numerar la sediul nostru.

Fly High este centru de pregătire pentru examenele Cambridge în calitate de Partener al Cambridge Assessment English și oferă pregătire prin cursuri specializate, teste și simulări ale examenelor, consultanță și sprijin pentru înscriere la examen, instruire privind modul practic de abordare a examenelor, certificat internațional.

Iată de ce vă încurajăm să vă înscrieți copiii la aceste examene:

  • Teste de engleză atractive și motivante concepute special pentru elevi.
  • Oferă elevilor posibilitatea să se familiarizeze cu un sistem internațional de testare și cu standardele internaționale.
  • Certificatele recunoscute și național de Ministerul Educației din România pot fi echivalate cu examenul bilingv de engleză pentru clasa a V-a (YLE), examenul bilingv de admitere la liceu și bacalaureat (A2 Key și B1 Preliminary), în funcție de rezultatele obținute.
  • Modelul internațional de testare îi va încuraja pe copii să folosească un limbaj relevant și semnificativ, le va măsura nivelul de engleză, fiind în același timp o experiență pozitivă.

Data: 23 mai 2020
Examinarea Cambridge English: A2 Key și B1 Preliminary for Schools pentru copiii din clasele V-VIII.
Cost A2 Key for Schools: 420 RON
Cost B1 Preliminary for Schools: 520 RON

Data: 15 iunie 2020
Examinarea Cambridge English
Young Learners (Starters, Movers, Flyers) pentru copiii cu vârste între 8 și 12 ani.
Cost: 315 RON

Vă rugăm să ne contactați la tel. 0745.606.809 pentru detalii despre înscrieri.