Fly High dă startul la cursa generozității, ca în fiecare an!

Anul acesta, cu ajutorul tău, alegem să dăruim bucurie copiilor de la Școala Gimnazială Bâlta. Toți spiridușii Fly High se transformă în îngerași!?

Vrei să fii și tu îngeraș pentru un copil și să vii cu noi la cursa generozității?
Dacă răspunsul tău e da, iată cum te poți implica!
1 ?
Pregătește cu familia ta o decorațiune pentru Fly High Angel Tree! (îl găsesti la intrarea in sediu)
Ne dorim tare mult să facem ÎMPREUNĂ bradul de Crăciun și astfel să păstrăm spiritul comunității noastre, exact ca la petrecerile din anii trecuți!
2 ?
Vino la sediul nostru, lasă decorațiunea în brad, iar tu și familia ta primiți un Angel Tag al unui copil care are nevoie de voi și deveniți astfel Familie Îngeraș!
3 ?
Pregătește, în perioada 6 – 16 decembrie, o cutie cu bunătăți și cadouri pentru fetița sau băiatul scris pe Angel Tag.

Ce punem în cutie?

Alimente neperisabile, hăinuțe noi ( de ex. pulover, șosete, fular, căciulă, mănuși etc.), jocuri, rechizite, periuță și pastă de dinți, săpun, gel de duș etc. și o felicitare personalizată de la îngeraș.

4 ?
Adu cutia la Fly până pe 16.12 sau, și mai bine, vino cu noi la Școala Gimnazială Bâlta să le dăruim pe 17 decembrie.
Dacă nu poți ajunge la sediul nostru în perioada aceasta, scrie-ne un mesaj și ne asigurăm că devii și tu un îngeraș pentru unul din copiii care se vor bucura de un cadou cu ocazia sărbătorilor.

Generozitatea e mai mult decât un TO DO pe lista de Crăciun, nu-i așa? Dăm o strigare către Îngerași dornici să fie alături de copii prin gesturi mărunte sau mai mari pe tot parcursul anului.

Hai alături de noi să devii un îngeraș pentru un copil și, prin generozitatea ta, să faci pe cineva să descopere micile bucurii ale sărbătorilor de iarnă.