Dragi părinți,

Iată-ne la sfârșitul unei veri pline de provocări și experiențe colorate. Anul acesta, zmeul Fly High a parcurs un curcubeu de teme în cele opt săptămâni petrecute la sediul nostru sau virtual pe Zoom, cu aceeași preocupare pentru un timp de calitate împreună, într-o limbă care depășește orice bariere.

Am deschis atmosfera cu ritmuri variate și bucurie muzicală, ne-am stimulat creativitatea prin activități artistice, ne-am aliniat noilor tendințe de inovație, am fost mai atenți la nutriție și am experimentat în bucătăria Fly High, am devenit mai conștienți asupra semnificației relațiilor și legăturilor (bonding) dintre oameni, am explorat în aer liber (outdoors), ne-am întors în Wonderland cu imaginație și mirare și am încheiat cu multă energie sportivă și participare entuziastă la propriile noastre jocuri olimpice. În felul acesta, am trasat RAINBOWS și am rămas încrezători în ceea ce înseamnă comunitatea Fly High.

În fiecare an primim în familia noastră o mulțime de tineri care aleg să își investească timpul din vacanță în activități de voluntariat alături de noi. Vrem să le mulțumim pentru modul minunat în care au colaborat și au ajutat elevii și profesorii. Suntem recunoscători pentru dedicarea și implicarea lor!

Ne pregătim, așadar, pentru o nouă aventură academică, începând cu 14 septembrie 2020. Apreciem că ați rămas alături de noi și vă așteptăm pentru un nou an de redescoperire și explorare!

Cu drag,
Echipa Fly High