Fly High Summer

Fly High Summer este o altfel de vacanță. O platformă extraordinară în engleză gândită de profesorii Fly High și pe care toți copiii, dar și voluntarii o iubesc. 

Timp de 4 ore pe zi /5 zile pe săptămână îi așteptăm pe copii cu: jocuri în aer liber, experimente științifice, joc de rol, călătorii imaginare, artă și lucru manual, vizite în sau în afara orașului, multe alte surprize gândite de echipa creativă a școlii.

Testimoniale

 „Aici m-am distrat foarte mult la Fly High, mi-am făcut noi prieteni și eu zic că se merită să mergi aici la Fly High”

Alex Mirea, Craiova - Participant FH Summer

„Eu cred că scoala de vară Fly High este o super idee. Profesorii sunt drăguți iar eu am avut cea mai frumoasă experiența aici”

Ionuț Păun, Craiova - Participant FH Summer

„A fost incredibil! am stat doar 2 săptămâni aici și sunt uimită! mi-am făcut multi prieten și mi-am găsit prietena de la germană. Mai vin și anul vitor!”

Nati, Craiova - Participant FH Summer

Povestea noastră

Alături de echipa Fly High se află o echipă de voluntari internaționali – studenți care vorbesc engleză cu copiii și le prezintă acestora cultura și tradiția poporului lor. Ne bucurăm să expunem copiii la astfel de contexte care îi motivează să comunice mai mult și natural în limba engleză și prin intermediul cărora leagă prietenii.

Înscrie-ți copilul la Fly High Summer!