O comunitate vibrantă de părinți, implicată activ în educația copiilor este cheia succesului și dezvoltării lor armonioase. Este un lucru demonstrat şi convingerea noastră la Fly High.

Luni,10 februarie și marți, 11 februarie am stat #devorbăcupărințiiFlyHigh. Întâlnirile noastre au fost despre cum să ne fie bine împreună dar am şi învăţat despre inteligențele multiple.

Fiecare copil este unic şi este inteligent în felul său. 

Misiunea pe care ne-o asumăm zilnic la Fly este să descoperim darurile și unicitatea fiecărui copil. Vrem să fim relevanți, să facem învățarea interesantă pentru ei și să îi ajutăm în procesul lor de dezvoltare și creștere. În sala de clasă investim timp și energie pentru a identifica modul în care copiii dumneavoastră asimilează informația, iar materialele pe care le utilizăm și planurile noastre de lecție au la bază această teorie dezvoltată de Howard Gardner în 1983.

Identificăm inteligenţele multiple ale copiilor în special prin observare atentă a activităţilor în care se implică. Vă încurajăm să vă luați timp să observați copilul, să vă uitați la aspectele unice ale lui/ei și la activitățile în care acesta pur și simplu “se pierde” cu plăcere (cu excepția jocurilor video) sau cele despre care povesteşte cu mult entuziasm. Acestea sunt indicii că activităţile respective sunt în sfera lor de inteligenţă.

Iată şi două resurse care ne sunt de ajutor în aflarea inteligențelor multiple. Reţineţi că testele nu reflectă 100% modul în care copiii învață și sunt inteligenți!
– https://personalitymax.com/multiple-intelligences-test/
– http://www.carieramea.com/testul-inteligentelor-multiple/

Până la întâlnirea noastră din martie, vă lăsăm cu această „temă pentru acasă”:
În ce fel este copilul meu inteligent?

Apăsați aici pentru newsletter.