Începem în septembrie încă un an de cursuri de engleză și germană, implicare în comunitate, voluntariat, școli de vară internaționale, examinări Cambridge, cluburi de conversație și vorbire în public și lucrăm la încă alte câteva proiecte surpriză pentru copiii noștri.

De astăzi și până pe 20 iunie se pot reînscrie și au prioritate pentru anul școlar 2021-2022 membrii Fly High. După această dată, vor putea face înscrierea părinții de pe lista noastră de așteptare și vom primi și înscrieri noi pe principiul primul venit, primul servit, până la ocuparea locurilor disponibile. Cu drag încercăm să răspundem pozitiv tuturor solicitărilor.

Costurile abonamentelor ce includ manual, materiale de lucru și evenimente tematice Fly High pentru anul academic 2021-2022 vor fi de:

?‍?FACE-TO-FACE
● 330 RON/lună pentru cursurile de engleză
● 230 RON/lună pentru cursurile de engleză cu program vinerea de la ora 17:00 (4-6 ani)
● 230 RON/lună pentru cursurile de germană

?ONLINE
● 280 RON/lună programul online de engleză
● 200 RON/lună programul online de germană

*Acordăm în continuare reducerea de 10% din abonamentul lunar pentru frați.
Toate plățile se vor efectua ONLINE, prin transfer bancar sau depunere la bancă, prin urmare este important să dețineți un cont bancar pentru a putea achita taxa.

Pentru finalizarea înscrierii urmați pașii de mai jos:
1. Completarea formularului de înscriere;
2. După completare veți primi în următoarele zile un e-mail cu termenii și condițiile de participare și detaliile contului bancar în care puteți efectua plata depozitului la înscriere (o taxă lunară ce corespunde lunii iunie 2022).

Formular de înscriere: https://forms.gle/wv1ycjzhrhDJsSrTA

Cu bucuria unei noi aventuri educaționale împreună,
Echipa Fly High