Limba germană

Rămânem fideli principiului Fly High de a oferi oportunități de dezvoltare dincolo de limite.

Înțelegând nevoia de învățare a unei limbi din ce în ce mai căutate – germana- am creat un context interactiv de învățare prin predarea interactivă a tot ce înseamnă cursuri limba germană.

Aplicăm aceleași metode și teorii în predarea cursurilor noastre de germană. Iar copiii iubesc întotdeauna o nouă provocare.

Testimoniale

“Experienta mea la cursuri germana a fost SUPER MEGA COOL. Cea mai tare profesoara ever, ne-a învățat germana intr-un mod foarte distractiv ș prin jocuri care m-au ajutat sa ajung de la un copil de nota 7 la unul de nota 10.” 

Mihai Ene, Anglia - A fost Elev la Fly High

 “Îmi plac foarte mult orele de limba germană de la Fly High pentru că sunt interactive, se bazează mult pe jocuri, dar nu omitem gramatica. Eu am ca profesoara pe Anisa pe care o indragesc mult pentru ca este foarte apropiată de noi, copiii.”

Sara, Craiova - Elev la Fly High

„Fly High a fost alternativa perfectă pentru completarea cunoștințelor limbii Germane, atât în ceea ce privește aprofundarea unei limbi străine, cât și în ceea ce privește dezvoltarea cunoștințelor generale. După primul an de studiu al cursurilor de limba germană, progresele mele au fost incredibile, ținând cont de faptul ca nu avusesem cunoștințe anterioare vaste de și nu făcusem cursuri de limba germană copii. Anisa este o persoana minunata, blândă, profesionista care îți schimbă dispoziția de îndată ce intri în clasa și îi vezi zambetul. Cursurile de germană se desfășoară într-un mediu cald, în care cursanții vor primi, în primul rand, înțelegere, suport educațional și multă încredere în puterile lor. Pentru toate cele de mai sus, și pentru multe altele, VĂ MULȚUMESC!”

Maria, Craiova - Elev la Fly High

Învață limba germană cu noi!