Bine ați venit și revenit la Fly High!

Creatori de amintiri frumoase alături de copiii și tinerii din Craiova și locul în care vedem valoare și potențial în fiecare copil.

Începem anul academic cu numărul 9 cu planuri mari și idei grozave!

Ca în fiecare an, copiii dumneavoastră ne inspiră și sunt sursa noastră de energie.

Fly High Academic

Luna septembrie este pentru noi o sărbătoare! Celebrăm revederea cu copiii de care ne-a fost tare dor, un început fresh și o vară internațională extraordinară.

Îi felicităm pe elevii noștri pentru rezultatele foarte bune la sesiunile de examene din România și din străinătate în perioada mai-august 2019.

Platforma academică Fly High este validată din nou de rezultatele la examinările internaționale Trinity College London și Cambridge Assessment English. Primim întotdeauna feedback pozitiv despre performanțele copiilor și progresul lor.

Ca educatori avem totuși o responsabilitate mai mare decât aceea de a pregăti copiii și tinerii din Craiova să exceleze academic. Îi pregătim pentru viitor și știm că experiențele de viață le modelează caracterul și clădesc adulții de mai târziu. Ne dorim să fie tineri cu un sistem de valori sănătos.

Îi formăm pe copii modelând pentru ei bunătate, asumare, prietenie, încredere, onestitate, respect, perseverență, modestie, independență, dăruire și dedicare.