Protectia privind datele personale, precum si a vietii private este o preocupare permanenta pentru Fly High. Inca de la inceput, protectia datelor si securitatea informatiilor a fost o parte a politicii interne a societatii noastre.

Drept urmare, ne asumam angajamentul de a prelua si procesa datele pe care dumneavoastra ni le furnizati, in conformitate cu legislatia in vigoare in tara noasta, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“GDPR”).

Astfel, tinand cont de regulamentul si prevederile intrate in vigoare in 25 mai 2018, definim si luam in considerare ca fiind datele personale orice infomatie care duce la identificarea unei persoane fizice. Drept urmare, consideram ca o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata direct sau indirect, prin referire la un numar de identificare sau la unul sau mai multi factori specifici identitatii sale fizice, psihologice, mentale, economice, culturale sau sociale.

Politica de confidentialitate prezenta face referire la datele personale ale partenerilor, clientilor si altor persoane care ne viziteaza website-ul flyhighromania.ro sau care ne contacteaza.

Prin aceasta politica va informam scopul pentru care sunt colectate, temeiul de prelucrare al datelor, tipurile si categoriile de date preluate, durata de procesare, drepturile utilizatorilor, persoanele carora le dezvaluim datele personale.

Scopul si temeiul pentru procesarea si prelucrarea datelor personale: Pentru ca dumneavoastra sa puteti interactiona cu continutul de pe website-ul nostru, in calitate de persoana fizica, puteti fi supus activitatii de prelucrare a datelor. Astfel, utilizatorii nostri pot indeplini urmatoarele roluri:

Clienti

1.1 Proces de vanzare

Pentru a va putea oferi produsele si serviciile de educatie solicitate, avem nevoie de datele dvs. personale. Astfel, in cazul mentionat, ne bazam pe procesul de inscriere sau pe contractul intocmit ca temei pentru procesarea datelor pe care ni le oferiti.

1.2 Comunicare eficienta

Folosim datele dvs. pentru a putea comunica usor si eficient cu evolutia elevilor in procesul de invatare, pentru a va informa despre programe si servicii noi Fly High. Iar temeiul pe care il folosim este inscrierea dumneavoastra online sau offline la noi la sediu.

1.3 Respectarea obligatiilor legale

Va informam ca exista posibilitatea de a folosi si procesa datele dvs. pentru a putea furniza produsele sau serviciile pe care ni le-ati solicitat, tinand intotdeauna cont de obligatiile legale. Obligatia legala este temeiul pe care ne bazam.

1.4 Campanii de newsletter

Putem sa folosim datele personale pe care dvs. ni le furnizati pentru a trimite ofertele noastre sau alte informatii legate de activitatea noastra, prin intermediul campaniilor de newsletter pe care le desfasuram online. Mentionam ca puteti oricand sa va retrageti acordul, adica sa va dezabonati de la serviciul de newsletter oferit, prin simpla trimitere a unui e-mail la adresa: office@flyhighromania.ro.

Categoriile de date pe care le preluam in calitate de client sunt urmatoarele: nume, prenume, adresa, numar de telefon, e-mail precum si altele pe care ni le furnizati direct.

Partener de afaceri sau reprezentant al unui partener de afaceri

1.1 Indeplinirea relatiilor contractuale

Pentru a mentine relatia contractuala, folosim datele personale pe care ni le furnizati. Astfel, temeiul pe baza careia actionam este contractul pe care l-ati semnat de comun acord.

1.2 Comunicare eficienta

Folosim datele personale pe care ni le oferiti, pentru a putea comunica in legatura cu orice probleme relevante referitoare la mediul de afaceri. Temeiul in baza caruia actionam este tot contractul incheiat cu dvs.

1.3 Respectarea obligatiilor legale

Va informam ca exista posibilitatea de a folosi si procesa datele dvs. pentru a putea furniza produsele sau serviciile pe care ni le-ati solicitat, tinand intotdeauna cont de obligatiile legale. Obligatia legala este temeiul pe care ne bazam.

Categoriile de date pe care le preluam sunt urmatoarele: nume, prenume, adresa, numar de telefon, e-mail precum si altele pe care ni le furnizati direct.

Candidat pentru un loc de munca

Va informam ca folosim datele personale pe care ni le furnizati prin trimiterea online sau offline a CV-ului dvs. pentru a va evalua calificarea si a decide daca sunteti potrivit/a pentru o pozitie in cadrul firmei noastre. Prelucrarea datelor personale furnizate se va realiza in cazul in care sunteti selectat/a pentru postul de munca pe care il oferim, in vederea intocmirii contractului de munca si indeplinirii dispozitiilor legale.

Categoriile de date prelucrate sunt numele, adresa de e-mail, nr. de telefon, precum si alte date personale incluse in CV.

Vizitator la sediul firmei noastre

Utilizam datele dvs. personale pentru a asigura securitatea sediilor, a bunurilor și a personalului nostru. In acest caz, temeiul in baza caruia actionam este interesul legitim.

Categoriile de date prelucrate sunt numele, imaginile surprinse pe camerele de supraveghere, precum și alte date personale pe care ni le furnizati direct.

Utilizator al website-ului nostru

Folosim datele personale pe care le colectam in vederea imbunatatirii experientei online oferite de navigarea pe website-ul nostru. Totodata, ne ocupam de monitorizarea traficului pentru a intocmi rapoarte statistice si a ne da seama ce fel de continut online preferati sau va este de folos. Pentru aceasta activitate, avem drept temei interesul legitim care contribuie la buna functionare a website-ului.

Divulgarea datelor personale

Ne luam angajamentul sa nu dezvaluim datele dvs. personale unor terte parti. Insa, mentionam ca uneori pot aparea exceptii. In anumite situatii, datele personale trebuie dezvaluite partenerilor sau asociatilor. De exemplu, pentru o inscriere la scolile de vara Fly High, vom da mai departe datele dumneavoastra catre partenerii nostril din strainatate pentru prelucrarea inscrierilor.

Durata de procesare

Intentia noastra este de a pastra datele dvs. atat cat este cazul. Astfel, respectam durata contractului semnat, iar apoi pastram datele atat cat prevad obligatiile in vigoare.

Iar daca scopul preluarii datelor nu este incheierea unui contract de colaborare, datele vor fi pastrate doar atat timp cat este necesara indeplinirea scopului pentru care au fost colectate.

Avand in vedere legislatia intrata in vigoare, va aducem la cunostinta faptul ca dumneavoastra aveti urmatoarele drepturi pe care le puteti exercita neingradit:

– Accesarea datelor personale pe care le detinem despre dumneavoastra

– Rectificarea datelor personale pe care ni le-ati furnizat

– Retragerea consimtamantului privind prelucrarea datelor cu caracter personal

– Opozitia privind oferirea datelor personale

– Posibilitatea de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau altor instante competente, atunci cand gasiti acest lucru necesar.

In ceea ce priveste serviciul de newsletter pe care vi-l punem la dispozitie, trebuie sa stiti ca va oferim posibilitatea de a va dezabona oricand doriti, prin optiunea „Dezabonare” sau „Unsubscribe”.

Daca sunteti de parere ca informatiile furnizate mai sus contravin preferintelor sau principiilor dumneavoastra, va rugam sa nu utilizati website-ul sau sa nu furnizati date personale. Tineti insa cont de faptul ca anumite servicii, precum inscrierea la unul din programele noastre sunt conditionate de preluarea acestor date.

Daca considerati necesara obtinerea mai multor detalii cu privire la modul in care societatea noastra prelucreaza datele cu caracter personal, va rugam sa ne trimiteti o cerere pe adresa de e-mail: office@flyhighromania.ro, iar noi o sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil.

Ne luam angajamentul de a trata cu seriozitate toate cererile dumneavoastra.