Bine ați venit la Fly High!

Sunteți în locul potrivit! Într-o comunitate care valorizează educația de calitate, relevantă și inovatoare, centrată pe nevoile copiilor și în care educatorii sunt convinși că fiecare copil este unic. Chiar credem că fiecare copil poate să își atingă visele.

Fly High dezvoltă cunoștințele de comunicare în  limba engleză și germană a copiilor cu vârste între 4-11 ani și îmbunătățește abilitățile de exprimare și comunicare avansată în engleză pentru adolescenți de 12-18 ani. 

Din 2011, Fly High oferă oportunitatea tinerilor să învețe limbile străine altfel, cu o viziune a educației orientată pe dezvoltarea completă a elevilor, dar și cu o experiență internațională recunoscută în Marea Britanie, Irlanda și SUA.

Testimoniale

A fost o plăcere pentru mine să lucrez alături de Claudia Cochină și să o admir. Aduce tuturor proiectelor sale o energie excepțională, inteligență și abilități organizatorice la acest club de engleză.” 

Ms. Gemma Hussey, fost Ministru al Educației din Republica Irlanda, Fondator/Director al Institutului de Limba Engleză, Irlanda.

Sunt încântat de progresul pe care l-a făcut Fly High sub conducerea Claudiei Cochină. Am văzut eu însumi că acest club funcționează la standarde foarte înalte, iar Consiliul Britanic se bucură să o susțină pe Claudia și echipa ei cu programul BritTeen.” 

Nigel Townson, Former Director, Consiliul Britanic, România

“Ianis are numai rezultate de excepție, toate obtinute „cu zâmbetul pe buze”, fără teme obositoare acasă, totul cu o bucurie incredibilă! Anul acesta, la sfârsitul clasei a VI-a, a promovat PET-ul cu Pass with Distinction! De trei ani, a început și germana, iar progresele sunt uimitoare!Nu demult, Ianis îmi mărturisea că iubeste acest club pentru că acolo e fericit, simte că este apreciat și învață zâmbind! Iar pentru mine, ca mamă, ce poate fi mai minunat? Dacă ar fi să descriu, în doar trei cuvinte, această frumoasă experiență, legată de Fly High, aș spune: DĂRUIRE, BUCURIE, COPILĂRIE.” 

Adela Bobeș, mămică Fly High

Viziunea și misiunea

Misiunea noastră este să ajutăm fiecare copil în parte să își descopere darurile, să își atingă potențialul și să își găsească drumul în viață.

Cu alte cuvinte, “we make children Fly High!” Visăm la o comunitate frumoasă, dinamică în care atât tinerii, cât și adulții își trăiesc viața cu semnificație. 

Parteneri Fly High

Despre partenerii Fly High:

  • Colegiului britanic Brooke House College pentru Summer School UK din 2016.
  • Brooklyn School of Languages pentru Summer School SUA din 2019. Singurul partener al Consiliului Britanic din București pentru clubul de conversație BritTEEN, proiect continuat acum sub forma atelierului LIFEWISE.
  • Partener Addvantage al British Council pentru Examenele Cambridge (peste 50 de copii înscriși la examenele din 2017 și peste 70 pentru 2018).
  • Parteneriat cu Cambridge Assessment English în calitate de Centru de Pregătire pentru examenele Cambridge.
  • Parteneriat cu Ardor Muntenia, cea mai bună organizație de Debate din România, pentru DebateX, cursuri online de argumentare și dezbateri dedicate adolescenților.
  • Diverta pentru proiectele StoryLand și TEENterest, adresate comunității din Craiova.
  • Ateliere de povești pentru cei mici în Craiova în partneriat cu ceinăria Bernschutz & Co.
  • Ateliere de povești pentru cei mici in parteneriat cu Cărturești Craiova.
  • Ateliere de teatru în engleză cu FollowSpot Craiova.