TÂRGUL DE CRĂCIUN FLY HIGH

Dăruim bucurie de Crăciun în fiecare an alături de o comunitate minunată!

Anul acesta am dăruit bucurie la Târgul de Crăciun Fly High între 9 și 11 decembrie, un eveniment caritabil cu o comunitate cu inimă mare, care se încarcă de fiecare dată cu spiritul Crăciunului și dăruiește celor în nevoie. Un colț de fotografii, ciocolată caldă, magazinul de Crăciun, atelierul de decorațiuni, karaoke, colinde și piese puse în scenă de elevii Fly High. Toate într-o atmosferă de poveste!

Târgul a fost organizat de echipa noastră și voluntarii noștri minunați. Suntem recunoscători pentru mânuțele creative ale fiecărui elf care a decorat și pregătit lucruri pentru vânzare. Toți banii pe care i-am strâns vor merge către Eva, fetița colegei noastre Adina, care la doar 4 anișori are nevoie zilnică de tratament și dializă, iar în viitor va avea nevoie și de o intervenție chirurgicală. Am strâns 2000 de euro și suntem foarte bucuroși!

Apreciem tot efortul și contribuția voastră la cauza Evei. Lucrurile frumoase se întâmplă în comunități active și preocupate de bine.

Dacă doriți să contribuiți mai mult pentru Eva, găsiți detaliile cazului ei aici.

________________________________

CAMPANIA SHOEBOX

Ne place mult să dăruim bucurie de Crăciun și prin campania Shoebox, o campanie pe care o derulăm anual. Am decis să donăm cutiile de cadouri copiilor de la școala din Predești. Mulțumim Syncro Soft Craiova pentru donația generoasă și implicarea în acest proiect. Le mulțumim elevilor și părinților Fly High, prietenilor și adolescenților din cadrul programului EROI pentru modul frumos în care au ales să susțină această campanie. Wow! Ce comunitate frumoasă avem!

Am distribuit cadourile miercuri, 18 decembrie. Este o binecuvântare să fii parte din acest proiect și să vezi zâmbetele și entuziasmul copiilor!

Directoarea școlii a fost foarte recunoscătoare pentru implicarea noastră. Suntem mândri de comunitatea Fly High. Împreună facem lucruri mari!

_________________________________

Încheiem anul acesta recunoscători pentru copiii, părinții, voluntarii și prietenii Fly High alături de care reușim să dăruim, să ne implicăm în comunitate și să realizăm toate aceste proiecte frumoase!

Echipa Fly High vă urează Crăciun fericit, cu inimi pline de bucurie și lumină. Să aveți un an nou fericit!