Luna august din 2018 a fost luna Brooke House College în Marea Britanie! De trei ani organizăm tabere în UK, iar anul acesta 31 de naționalități au spus prezent la tabăra de vară unde noi am participat cu grupurile din Craiova și din Timișoara. Unii dintre adolescenți au participat pentru al treilea an la rând.

Fly High demonstrează excelență la nivel internațional! Desi a fost vacanță, elevii Fly High au scris istoria în Marea Britanie. Coordonați de profesorii ESL ai Colegiului Brooke House și examinați de evaluatorii Trinity College London, elevii noștri de gimnaziu, unii nici nu au împlinit 14 ani, au obținut certificarea C1.

“Este pentru prima dată când ni se întâmplă acest lucru, nu am mai avut un nivel atât de ridicat la elevii de această vârstă”, spune Directorul Wylie Wright.

“Am lucrat în ultimii ani cu elevii români și nivelul lor de engleză este remarcabil. Sunt impresionat! Azi au trecut un examen foarte greu și nu oricum, ci cu distincție. “ a declarat Paul Robinson, profesor ESL în Marea Britanie.

Suntem mândri de voi, dragi tineri Fly High și de trainerii noștri!